Flatanger Skyet 13

Du er her: Hjem > Artikkel
Norske flagg_100x150

17. mai-feiring i Flatanger kommune

Oversikt over arrangementene rundt i kommunen

07.00  Revelje på Vik.

08.00  Revelje på Lauvsnes.

10.00  Folketoget på Lauvsnes starter ved samfunnshuset. Toget går den vanlige ruten om pleie- og omsorgstunet hvor det blir tale. Etter toget fortsetter 17. maifeiringen ved samfunnshuset med leker for barna, salg av kaffe, kaker og varmmat, kiosksalg, åresalg og tale for dagen. OBS OBS!!! NY TID OG STED FOR TOGET.

11.00  Toget går fra grendehuset på Utvorda til Frøsendalskorsen og tilbake. Servering av karbonadesmørbrød, underholdning v/Utvorda oppvekstsenter, tale for dagen, leiker inne og ute for små og store, salg av pølser, is, brus, kaffe, kaker og lodd. OBS!!! HUSK Å TA MED PENGER, VI TAR BARE I MOT KONTANTER.

11.30  Gudstjeneste i Vik kirke.

12.30  Folketog fra Vik kirke med påfølgende feiring i ungdomshuset. Tale for dagen, allsang, leker, åresalg, salg av is, brus, kaffe, kaker og varmmat.

Flatanger kommune • Tlf: 74 22 11 00 • Faks: • postmottak@flatanger.kommune.no