Ta sats og tilbring sommeren i vakre Flatanger!

Våre ansatte innenfor pleie- og omsorgstjenesten skal ha velfortjent ferie.

Pleie og omsorgstjenesten i Flatanger har behov for ferievikarer til Flatanger pleie- og omsorgstun, kjøkken, hjemmesykepleien, hjemmehjelp og innenfor tjenesten for funksjonshemmede.

Ferieperioden avvikles i ukene 26 -33 (24.juni – 18 august 2019)

Velkommen skal du være til å jobbe sammen med oss i vår nybygde sykeheim med sentral og flott beliggenhet, og helt nytt velutstyrt kjøkken.

Du vil bli en del av et godt og humørfylt arbeidsmiljø preget av samarbeid og glede i hverdagen, hvor vi legger stor vekt på gode dager for våre brukere.

Nærmere om stillingene

  • Søkere må i utgangspunktet være fylt 18 år. Flatangerkommune åpner for at ungdommer mellom 16-18 år som har startet på et utdanningsløp inn mot arbeid i helsetjenesten kan komme i betraktning.
  • Søkere til hjemmehjelp må disponere bil.
  • Søkere til hjemmesykepleien må ha førerkort til bil.
  • Med hjemmel i helse- og omsorgstjenesteloven § 5-4 vil det bli avkrevd politiattest fra den som takker ja til stilling.
  • For helt nye vikarer vil det bli gitt opplæring.
  • Søkere med autorisasjon som helsepersonell får avlønning med 10 års lønnsansiennitet forutsatt at det jobbes hele ferieperioden.
  • For verne- og sykepleiestudenter som har gjennomført 2 år av fulltidsstudiet og de som har gjennomført 3 år av deltidsstudiet vil bli avlønnet tilsvarende 10 års lønnsansiennitet forutsatt at det jobbes hele ferieperioden.

 


Har du spørsmål – Ta kontakt med:

Avdelingssykepleier ved institusjon Rita Stamnes telefon: 476 78 108, e-post: rita.stamnes@flatanger.kommune.no

Avdelingssykepleier i hjemmesykepleien Siri-Mette Røstvoll telefon: 476 75 466, e-post: siri-mette.rostvoll@flatanger.kommune.no

Nærmere opplysninger om kommunen og søknadsskjema finner du på vår hjemmeside: www.flatanger.kommune.no under ledige stillinger.

For å bli registrert som søker må du søke på elektronisk søknadsskjema.

Trenger du hjelp med søknadsskjemaet vennligst kontakt servicekontoret på telefon 74 22 11 00.

SØKNADSFRIST: mandag 18.februar 2019.