Flatanger Skyet 4

T T T T Tekststørrelse

A A Gul/svart A
Normal

Småværet_200x112

Sommertid!

Hei igjen!

Vi lener oss litt tilbake og opplever nærmest normal situasjon også i Flatanger igjen, selv om både aske, sot og brunsvidd lyng og vegetasjon minner oss om den meget spesielle vinteren vi opplevde. Mange er i full gang med oppbygging etter brannkatastrofen, og vi gleder oss til å se utviklinga både på Hasvåg og Småværet.

Foto: Flatangernytt.no

Dramatiske dager

Dramatiske dager har preget våre innbyggere og redningsmannskaper, vår kjære og vakre kystkommune sto i brann.

Sjøsprøyt_150x113

Høst og vintertid

Årets kalender er snudd for siste gang, du verden hvor er året blitt av?

Mygg

Sommertid!

Hei igjen! Det er fantastiske dager vi lever midt oppi, disse ukene med forsommer i.

Adventslys

Adventstid- førjulstid!

Da snur vi kalenderen for siste gang også dette året, det er litt fristende å bla gjennom alle månedene en ekstra gang, bare la tankene repetere alle de kalenderbladene som allerede er brukt.

Primula1

Gode vårdager

Hei alle sammen, det er flotte dager vi har foran oss, det er kunsten å finne tid til å ta imot alle inntrykkene, finne fram de gamle ”jordbærstedene” og virkelig nyte vårdagene.

Advent

Hektisk førjulstid

Hei alle sammen! Siste uka var det gledelig lesning å se at Flatanger hadde 25 personer i netto økning av folketallet, jeg vil ønske alle nye innbyggere hjertelig velkommen til Flatanger.
Høst

Nytt kommunestyre og ny ordfører

Tusen takk for tilliten og takk for valget. Det er med stor spenning og ydmykhet jeg tar fatt som ordfører for Flatanger.
The end

Høst og valg

Da er vel de fleste tilbake i vanlig gjenge. Sommerværet har kanskje ikke svart til forventningene, men nå er det høsten som gjelder.
Skjærgård utenfor Bjørøyværet

Kyst med muligheter

Sommeren er over oss for fullt. Flatanger er på et vis to samfunn. Sommeren hvor vi to- og tredobler folketallet, og vinteren som er mer på det jevne.

Flatanger kommune • Tlf: 74 22 11 00 • Faks: • postmottak@flatanger.kommune.no