Først vil jeg trekke fram Ungdommens kulturmønstring. Det er flott at så mange ungdommer engasjerer seg i forberedelse og framføring. UKM har vært i over tjue år og det er hundrevis av ungdommer som har fått vist kultur i ulike former. Det er viktig at de oppmuntres og at vi som voksne også deltar aktivt, om ikke annet enn som publikum. 

Det andre skjedde nå sist onsdag. Kommunen fikk en storslått gave i form av ordførerkjede. Ordføreren vil takke Elfrid for og ha stått for dette fra a til å.
Kjedet er meget flott og har en symbolikk som forteller mye om Flatanger.
Velkommen innom for se.
 
Kommunen har i vinter fått ny hjemmeside, og ordføreren skal med ujevne mellomrom forsøke å ta opp nye tema. Hjemmesida har tidligere ikke kommet så bra ut, men ser nå ut til å ha god kvalitet. I tillegg til at kommunen selv forsøker å være oppdatert, er det viktig at innbyggerne i Flatanger bruker hjemmesida. Jeg tenker spesielt på ”Hva skjer i Flatanger”. Gå inn på hjemmesida og klikk på ”registrer arrangement”. Det er en enkel måte å annonsere sitt arrangement på. Det er også spesielt etterspurt av de med hytter og fritidshus. Skal de delta på noe må de vite det før de drar hjemmefra.
 
Så et alvorlig tema til slutt. Miljø. Da tenker jeg ikke på de store globale spørsmål, men som er oss nært. På turistreklamen står det:” Flatanger, der sjeldne opplevelser er daglig kost”. La ikke opplevelsen bli å møte henslengt søppel. Kommunen må ta det de har ansvar for, men det er også mange ”private fyllinger”; henslengte bilvrak, felger, hjulakslinger, sofaer, ”bygningsvrak” o.a; du ser det selv hvis du ser etter.
Dette må alle ta tak i og la Flatanger framstå som den kystens perle det er.
Det er til nytte for miljøet og til glede for alle!
 
Beste vårhilsen
fra
Reidar Lindseth
Ordfører.