Nok et år blir det Vrimmelfestival i Flatanger!

Årets Vrimmelfestival i Midtre Namdalen strekker seg fra 24. oktober og til og med 6. november 2022!

Dette er Vrimmel


Vrimmel er et samarbeid mellom Flatanger, Overhalla, og Namsos kommune og Trøndelag fylkeskommune. Sammen med våre nabokommuner skal vi skape liv og røre der fylkeskommunale turneer rullerer rundt i alle tre kommunene, og lokale arrangører fyller på med andre spennende opplegg.

Med Vrimmel legges det opp til et bredt spekter av arrangement, der kulturopplevelser dukker opp i ulike deler av regionen. Fylkeskommunen har en rekke kulturtilbud gjennom Den kulturelle skolesekken, Den kulturelle spaserstokken og en rekke dyktige fylkeskunstnere, musikere og fortellere. Med Vrimmel får vi en ekstra stor bit av fylkets kulturopplevelser. 

I Flatanger har vi en rekke dyktige arrangører og utøvere, disse skal selvfølgelig også få tilbud om plass i Vrimmelfestivalen. Derfor ønsker vi oss tilbakemelding fra arrangører eller huseiere som ønsker å være Vrimmelarrangør, enten med eget program eller vil være arrangører/vertskap for noen av de profesjonelle aktørene som kommer. Sammen med støttespillere fra Frivillighetssentralen jobber vi for å få på plass rammer slik at vi på denne måten kan bidra til å løfte opp kulturfeltet igjen og ikke minst sørge for videre liv og midler inn i lokale lag og foreninger og grendahus i Flatanger.

Hvorfor skal du være med?

Som arrangør

Du bør være med som arrangør om det kribler etter å invitere folk på kulturopplevelser. Som Vrimmelarrangør vil du bli med i en markedsføringspakke i tillegg til at du får billettinntektene på de arrangement som er i regi av fylkeskommunen. Du har mulighet til å forme arrangementet i stor grad selv feks gjennom å skaffe inntekter gjennom loddsalg/kaffesalg osv.

Du kan være Vrimmelarrangør der du selv booker artister, eller du kan melde deg som arrangør for noen av artistene som kommer hit. En vrimmelarrangør kan by på matopplevelser, kurs, formidling, utstilling, teater, stand-up, mulighetene er mange. Ta kontakt for mer informasjon.

Som kulturutøver

Du bør melde deg til Vrimmel for å få utøve kulturopplevelser for folk flest. Vil du opptre sammen med flere eller sette opp en egen konsert? I Vrimmel tror vi vi kan vi forsøke å få til hva som helst! Intimkonsert på cafe, bokbad i biblioteket, kultur for de yngste eller eldste, kurs eller forelesning? I Vrimmel er det rom for alt og bare kreativiteten setter grenser. 

Som publikum

Du bør få med deg Vrimmelfestivalen fordi vi sjelden, om noen gang, tilbyr et like bredt spekter av kultur i løpet av en periode på 2 uker. Vrimmel tar mål av seg til å tilby noe for enhver smak, for enhver alder og kanskje til og med på ethvert sted. Uten restriksjoner og begrensninger gleder vi oss til fulle hus og jubel. Håper vi sees på Vrimmel!

Har du spørsmål eller vil melde din interesse?

Fristen for å ha et komplett forslag til opplegg er onsdag 5. oktober (uke 40).

Meld din interesse til kultursjef Anastasia Doroshyna
anastasia.doroshyna@flatanger.kommune.no
Tlf: 47646170