Velkommen til et nytt år med turer i skog og mark! Dette er det 17. året med FYSAK-løyper i Flatanger, og vi kjører som i fjor FYSAK digitalt på Trimpoeng app, og med papir forbeholdt barn og unge som ikke har tilgang til tlf, eller særlig interesserte for den gamle papirversjonen. Målet er å gå helt over til å kun ha den digitale løsningen på sikt.

Løypene er i år merket med røde bånd, av miljøvennlig bioplast som oppløser seg etter 32 mnd. Disse skal tas ned etter konkurranseperioden. Det er ikke utplassert bøker på postene, men det henger en klippetang ved hver post for de som har papirversjonen med klippekort.

Gi gjerne tilbakemelding til kulturkontoret hvis det er noe som ikke er bra med tanke på løypevalg, merking og parkering eller beskrivelser.
Det er også viktig å gi beskjed dersom det er problemer med appen.

Turene er merket fram til 15. september.

Startpakkene kan i år KUN kjøpes Miljøbygget og SPAR fra fredag 29. april.

Husk å ta vare på klippekortet. Hvis det leves til kulturkontoret innen 1. oktober 2021 blir du med på en trekning av gavekort.

Hvis du registrerer deg på Trimpoeng-appen/FYSAKFlatanger2022, er du i tillegg med på en egen trekning av et gavekort på kr 500,- i månedene mai, juni, juli og august, dette for å motivere flest mulig til å gå over på den digitale løsningen.
Den som har størst poengsum i Trimpoeng-appen og ligger på topp på slutten av konkurransen får tildelt FYSAK vandrepokal.

Servicekontoret hjelper gjerne til med å laste ned appen og gir en startveiledning.

Innsjekking Gavekort á kr Antall
5 - 9 poster 500,- 2
10 - 19 poster 1000,- 2
Alle 20 poster 2000,- 1


Premieringen vil annonseres på kommunens hjemmeside og på Facebook. Premieutdelingen skal foregå på julemessa på Vik i november, som tradisjonen har vært før pandemien. Dette vil bli opplyst om i god tid i forveien.

Kontaktinfo for spørsmål eller tips: tlf: 47646170
Hvis du har med hund på tur: Husk båndtvang!!!


GOD TUR!