I overkant av 182 millioner er samlet inn til Regnskogfondet under årets TV-aksjon. Pengene går til å bevare noen av verdens siste store regnskogsområder i Peru, Brasil, Kongo og på øya Ny-Guinea.

– Dette er helt fantastisk! Vi i Regnskogfondet er både overveldet og enormt takknemlig for alle som har bidratt, enten som frivillige i komiteer rundt i kommunene, som bøssebærere eller med bidrag til TV-aksjonen, sier Lars Løvold, leder i Regnskogfondet.

Barnas TV-aksjon

Regnskogfondet har opplevd et enormt engasjement for regnskogen i opptakten til TV-aksjonsdagen. Skoler, barnehager, lag og foreninger har arrangert alt fra basarer, markedsdager, konserter og tegnekonkurranser. I kommuner og fylker har også næringslivet arrangert egne ringedugnader som har skaffet viktige midler til regnskogarbeidet.

– Jeg er imponert over engasjementet til hele det norske folk. Med TV-aksjonen får vi virkelig se hva vi enkeltmennesker klarer når vi løfter i flokk. Vi ser også at dette har vært barnas TV-aksjon. Utrolig mange barn har engasjert seg for å bevare regnskogen, og bidragene fra skoler har vært rekordmange. Regnskogfondets arbeid er utrolig viktig for å bevare noe av det mest verdifulle vi har på denne kloden, nemlig regnskogen, sier Kari Bucher, TV-aksjonsleder.

Resultater for Flatanger kommune:

Gjennomsnitt pr. innbygger kr. 101,48

Totalt innsamlet i Flatanger kommune kr. 113.551,-.

Dette plasserer Flatanger på en foreløpig 1. plass i fylket og en 8. plass av alle landets kommuner.

Listen toppes av Svalbard, der resultatet ble kr. 386,44 pr. innbygger, landsgjennomsnittet er pr. idag kr. 35,42 pr. innbygger.

Det er fortsatt mulighet for å gi bidrag, ring tlf. 820 44110, du vil da bli automatisk belastet med kr. 200,-.

Klikk her for flere resultater.