Føler du deg utgått på dato? Står du midt i den tragikomiske erkjennelsen av å ha passert midten av livet? Noen stritter imot og nekter å vedkjenne seg sin egen stigende alder, mens andre raskere finner sjarmen med aldersendringer. Uansett, å nærme seg femti setter i gang noen tanker om hvordan livet egentlig henger sammen.

Komedien Best før geleider oss gjennom en middelaldrende manns tanker. Det handler om de valgene han tok, og de han ikke tok. Det handler om misunnelse og usikkerhet, og om å tørre å være ærlig med seg selv. Det handler om å oppdage at tiden går stadig raskere og at du plutselig ikke henger like godt med.

Dette er en tett-på-livet-forestilling hvor vi sender vår egen Tore B. Granås ut på dypet, inspirert av egne erkjennelser. Bli med på denne heisaturen av en forestilling gjennom livet til en mann som kanskje ligner deg, eller din mann? Og hvem vet, kanskje dine egne bekymringer virker langt enklere når du har hørt hva Tore baler med.

For å skape en trygg ramme rundt forestillingen er det noen smittevernstiltak vi ønsker å fortelle deg om allerede før du kommer til oss. Først og fremst: Kom når du er frisk! Har du symptomer på luftveisinfeksjon, ber vi om at du blir hjemme. Husk å vaske hendene grundig med såpe før du kommer, og benytt deg gjerne av hånddesinfeksjon som er satt frem. Dørene til salen åpner 30 minutter før forestillingsstart, og vi hjelper deg med å finne gode sitteplasser, med en meters avstand til andre.

50 billetter er tilgjengelig.