På grunn av økte krav til smittevern i forbindelse med koronasituasjonen i landet, er det for tiden ikke mulig for innbyggerne å delta på kommunestyremøter. Det har derfor kommet en lov som påbyr kommunene å direkteoverføre kommunestyremøter for å ivareta innbyggernes krav til innsyn.

Fra og med den 29. oktober vil kommunestyremøtet bli direkteoverført ved bruk av Flatanger kommune sitt eget utstyr. Du finner en link på kommunens hjemmeside under «Nyheter» den dagen kommunestyret holdes. Under direktesendingen kan du velge mellom 3 forskjellige skjermer, enten to forskjellige utsnitt av kommunestyresalen eller det som vises via projektor. Du kan bytte mellom disse tre alternativene så ofte du vil under møtet.

Alternativt kan du klikke på fanen «Politikk» på forsiden, og deretter på «Direkteoverføring av kommunestyremøter». Der vil du finne en link til direktesendingen av møtet. På samme sted vil det etter hvert bli et arkiv hvor du kan finne tidligere direktesendte kommunestyremøter. Det første møtet som kommer til å havne i dette arkivet vil være kommunestyremøtet 29. oktober 2020.