Fiber Vik Elin Vaagan Telenor.jpg

Foto: Flatangernytt. Møte i Framheim Vik, Elin Vaagan i Telenor.

Tirsdag 27. juni ble det avholdt et vellykket folkemøte på Utvorda grendehus og på Framheim i Vik.
Møtet trakk et stort oppmøte fra lokalsamfunnet, som alle var interessert i å få mer informasjon om Telenors planlagte fiberutbygging.

Arrangementet startet med en hjertelig velkomst, og det ble servert deilig kake til alle deltakerne. Dette bidro til en hyggelig atmosfære og skapte en god stemning blant de fremmøtte.
Møtet fortsatte med en omfattende og informativ presentasjon, hvor flere saker av betydning for lokalsamfunnet ble diskutert. Informasjonen som ble delt, var grundig og nyttig for alle tilstedeværende.
Temaene som ble berørt inkluderte planer for fiberutbygging og tidsplan for prosjektet.

Etter presentasjonen ble det åpnet for en spørsmålsrunde der deltakerne kunne stille spørsmål og få ytterligere informasjon om de diskuterte sakene. Denne runden ble svært vellykket, da det ble gitt grundige og nyttige svar.
I tillegg til informasjonsdelen av møtet, var det også selgere fra Telenor til stede som presenterte produkter og tjenester Telenor kan tilby i forbindelse med fiberutbyggingen.
For dere som ikke hadde mulighet til å være til stede er det mulig å kontakte Andreas Laukvik fra Telenor på tlf: 993 24 519 for informasjon og bistand.

Forresten går salget i områdene etter planen og så langt virker interessen stor.

 

Elin Vaagan

Regional Sales Development Manager | Telenor Norge AS | Otto Nielsens veg 12, 7052 Trondheim |

+47 974 13 134|  elin.vaagan@telenor.no | www.telenor.no |