Det er per i dag, fredag 27.mars kl. 15.00, ikke bekreftet koronasmitte i Flatanger.

 

Følg oppfordringen fra ordførerne i Namdalen og ta deg en tur ut i helga

Ta deg en tur i ut i naturen, eller gå deg en tur i nabolaget. Hils på alle du treffer, men husk å holde god avstand. Går du forbi et hus, så vink til folk som titter ut av vinduet. Kanskje åpner de vinduet på gløtt og slår av en prat. Det mange måter vi kan lyse opp hverdagen til hverandre på. Vær kreativ, vis omsorg og pust med magen. Sammen skal vi klare dette.

 

Har du spørsmål om korona og trenger noen å snakke med?

Flere brukerorganisasjoner utvider nå bemanningen til å besvare spørsmål for befolkningen og personer i risikogruppen

 

FHI anbefaler at pasienter med kroniske sykdommer som skal til undersøkelse og avtalte kontroller, opprettholder avtalene med mindre de får annen beskjed. Ved tvil, ta kontakt med behandlende institusjon.

 

Ikke kast engangshansker, filler, antibac-servietter eller andre våtservietter i toalettet

Engangshansker, filler, antibac-servietter og våtservietter løser seg ikke opp i vann slik toalettpapir gjør. Dermed fører de ofte til at avløp går tette hvis de kastes i toalettet. Kommer de lenger ut i systemet kan de ødelegge pumper annet utstyr. Det siste du ønsker akkurat nå, er at doen går tett, eller at du mister tilgang på rent vann. Derfor må du hive engangshansker, filler, antibac-servietter eller andre våtservietter i en avfallsdunk istedenfor.

 

Vi ber om at alle fortsatt følger disse rådene:

  • Vask hendene
  • Hold avstand
  • Vis god dugnadsånd 

 

God helg