Det er per i dag, mandag 25.januar 2021, ikke bekreftet nye tilfeller av koronasmitte i Flatanger.

 

Unngå reise og følg smittevernrådene ekstra godt

Nå ber vi alle om å unngå reiser til Oslo-regionen og følge de nasjonale og lokale smittevernrådene ekstra godt. Årsaken til at vi ber dere om dette, er smitteutbruddet av det muterte Covid-19 viruset. - Vi støtter de kommunene som har bedt innbyggerne la være og reise til de aktuelle kommunene, det er en god anbefaling for alle innbyggerne i Trøndelag, sier fylkeslege Jan Vaage.

 

Vi oppfordrer også alle trønderne til å følge lokale og nasjonale smitteverntiltak ekstra nøye i tiden fremover, sier Vaage. Utbruddet av det muterte viruset viser alvoret i pandemisituasjonen, og at vi må fortsette å følge restriksjoner og smitteverntiltak ekstra godt nå.

Kommunen ønsker tips om gode ideer

Nå nærmer det seg snart et år med korona. I løpet av denne tiden har du kanskje funnet på en fin måte å ha kontakt med andre på og samtidig overholde smittevernreglene? Kanskje har du en idé eller et forslag til en ny aktivitet eller et fint tursted som du vil dele med oss? Send gjerne forslag til kari.imsgard@flatanger.kommune.no

 

Flatangerhallen

Vi minner om at gangen til Flatangerhallen ikke er et oppholdssted på ettermiddag- og kveldstid og i hegene. Vi ber om forståelse for dette.

 

Råd til alle i befolkningen  

  • Husk god hånd- og hostehygiene.  
  • Hold 1 meter avstand til andre enn de du bor med. Unngå fysisk kontakt, inkludert håndhilsing og klemming.      
  • Dersom du får symptomer på luftveisinfeksjon, må du holde deg hjemme og ta en test.