Det er per i dag, søndag 19.april kl. 18.00, ikke bekreftet koronasmitte i Flatanger.

Turer i nærmiljøet

Endelig ser det ut som turværet har kommet til Flatanger. Den vakre naturen vår innbyr til mange fine opplevelser. For å sikre at folk holder god avstand også utendørs, kan det være lurt å legge turen til andre steder enn de mest populære turområdene og stiene, som for eksempel Storfjellet på Lauvsnes. Ta med familien, en turkamerat eller få litt tid alene i frisk luft. Gå på oppdagelsesjakt i ditt nærmiljø og let etter nye og spennende turmål ved sjøen, i skogen, på fjellet eller i nabolaget. Og husk: «Take nothing but pictures, leave nothing but footsteps» God tur!

Foreldrebetaling i barnehage og SFO

Foreldrebetaling for barnehage og SFO er hjemlet i midlertidig forskrift om tilpasninger i lovgivningen om barnehager som følge av utbrudd av Covid-19 § 5. Barnehageplass til barn av foreldre med kritiske samfunnsfunksjoner og til utsatte barn kan faktureres fra og med 14. april.

For foreldre til barn som mottar tilbud i barnehage fra tilbudet åpnes i perioden 20- 27 april, gjelder avtalt foreldrebetaling uavhengig av antall timer tilbudet omfatter, og uavhengig av om barnefamiliene velger å benytte seg av tilbudet.

Skal barn som er i risikogruppen og derfor ikke kan benytte barnehageplassen, betale for dette? Foreldrebetalingen er en avtale mellom foreldre og barnehage og er regulert i barnehagens vedtekter. Etter disse avtalene gis det i en del tilfeller adgang til permisjon eller fratrekk i foreldrebetalingen ved langvarig dokumentert sykdom.

Vi ber om at alle fortsatt følger disse rådene:

  • Husk god hånd- og hostehygiene
  • Hold avstand
  • Kast kun dopapir i toalettet
  • Vis god dugnadsånd
  • Hold ut

Sammen, under kontrollerte forhold og over tid skal vi klare å ta hverdagen tilbake.