Det er per i dag, tirsdag 14.juli kl. 15.00, fortsatt ikke bekreftet koronasmitte i Flatanger.

 

Legekontoret, Besøksforbud, Stengt Flatangerhall og Ferie i utlandet

Det er fortsatt ikke tillatt å møte opp på legekontoret uten avtale. Alle skal alltid kontakte legekontoret først på telefon for å avtale time.

 

Besøksrestriksjonene på sykeheimen opprettholdes på dagens nivå gjennom hele sommeren. Dette for å redusere risikoen for COVID-19-smitte. Ta kontakt med sykeheimen på telefon for å avtale besøk i henhold til restriksjonene.

 

Flatangerhallen er stengt for absolutt all bruk fram til skolestart. Unntak er Helsetrøya.

 

Regjeringens unntak fra reiserådene er ikke en oppfordring til å reise. Alle bør tenke seg godt om før de eventuelt reiser til utlandet. De som planlegger en reise må sette seg godt inn i restriksjoner og smittevernregler for det landet man planlegger å reise til. Smitteutviklingen i Europa er fortsatt uoversiktlig og kan endre seg raskt. Hver enkelt bør tenke nøye gjennom om det er nødvendig å reise.

 

Hvis smittesituasjonen endrer seg mens du er i utlandet, slik at landet på nytt omfattes av UDs reiseråd og det innføres krav om karantene ved innreise fra området du oppholder deg i, er rådet å reise hjem. Du vil da ilegges 10 døgn reisekarantene etter ankomst til Norge.

Vær oppmerksom på at din arbeidsgiver ikke er pliktig til å gi deg permisjon med lønn hvis du må sitte i karantene på grunn av dette etter at ferien din er over.

Vær ekstra påpasselig i sommer

  • Husk god håndhygiene
  • Hold 1 m avstand til andre
  • Følg alle smittevernrådene fra FHI

 

Matbutikkene i bygda er det stedet det er flest folk innom i løpet av en dag.

Det er derfor ekstra viktig å følge smittevernreglene når en skal handle.

 

Hjelp oss å holde Flatanger smittefritt for COVID-19 i sommer!