Det er per i dag, torsdag 8. juli 2021, ikke bekreftet nye tilfeller av koronasmitte i Flatanger.

 

Vaksinering

Viktig informasjon til gruppen 18-24 år

Vaksinasjonskoordinator har nå ringt, sendt SMS eller sendt melding i Messenger til alle i aldersgruppen 18-24 år mht. vaksinering. Vi mangler fortsatt svar fra 15 personer. Vi ber om at de som ikke har svart, tar kontakt så fort som mulig. Hører vi ikke fra deg innen mandag kl. 14.00, tolker vi det som at du ikke ønsker vaksine på nåværende tidspunkt. Har du ikke fått beskjed, ber vi deg om å ta kontakt med vaksinasjonskoordinator Lena Rian Hågensen så fort som mulig på tlf. 90703180.

 

Til alle i aldersgruppen 40-44 år

Vi har nå begynt å ringe rundt for å avtale vaksinering med denne aldersgruppen. Vennligst ta telefonene når vi ringer.

 

Testing covid-19

På grunn av tidlig postavgang, må du ringe legekontoret og bestille time før kl. 10 den dagen du ønsker å bli testet. Ellers blir ikke prøvene sendt før neste dag.

For å kunne teste deg må du oppgi både fødselsdato og personnummer. Det gjelder også for barn. Ha dette klart før du kommer til teststasjon.

På grunn av pågående vaksinering samtidig med ferieavvikling, kan det være begrensninger mht. hvor mange Flatanger legekontor kan teste enkelte dager. Vi ber om forståelse for dette.

 

Hvilke regler gjelder når du er i innreisekarantene eller smittekarantene?

Legekontoret får mange spørsmål om hvilke regler som gjelder for de som sitter i karantene. Det er stadige endringer i disse reglene, så for å holde seg oppdatert, må du sjekke FHI sine sider. Link til siden med karanteneinformasjon finner du HER.

 

Pandemien er ikke over, det er derfor veldig viktig at du fortsatt

  • holder 1 m avstand,
  • har god hånd- og hostehygiene,
  • holder deg seg hjemme hvis du er syk, og
  • tester deg hvis du har symptomer på covid-19.