Sommerles er for alle, og du konkurrerer først og fremst med deg selv! For hver bok du leser og registrerer på sommerles.no, får du XP (poeng) og går etterhvert opp i levels.
Sommerles kan du lese både vanlige bøker, e-bøker, lydbøker, tegneseriebøker, eller du kan bli lest for av noen andre - all lesing teller og gir deg poeng.
Og selvsagt har vi premier! Du kan få både digitale troféer til profilen din på nettsiden, og kule premier som du henter på biblioteket.

Sommerles er først og fremst nettbasert, det vil si at du registrerer bøker, får lesetips, løser oppgaver og kan følge med på hva vennene dine leser på nettsiden sommerles.no. Her får du også tilgang til en superspennende fantasyfortelling skrevet av forfatter Mari Moen Holsve. Men har du ikke mulighet til å registrere deg selv kan du spørre biblioteket om hjelp, eller skrive ned det du leser på eget skjema, så registrerer vi for deg.

Du må ha lånenummeret ditt klart for å få registrert deg. Har du ikke lånekortet ditt hjemme, eller ikke er registrert som egen låner, kan du ringe biblioteket på tlf. 915 20 944 og spørre etter lånenummeret, eller du kan kontakte oss

pr e-post: gro.seltveit@flatanger.kommune.no . Hvis foreldre/foresatte synes det er greit, kan du også bruke lånenummeret deres hvis du ikke har selv.

 

Kodeord finner du på http://www.namdalsbibliotekene.no 

 

Sjekk ut www.sommerles.no for mer info.  
                                                             

   Mjølner_200x74.jpg