Til deg som er glad i å jobbe med barn og ungdom:

Flatanger kommune ligger på Trøndelagskysten og har ca. 1100 innbyggere. Viktigste næringsveier er havbruk, småindustri og turisme. Kommunen er et eldorado for friluftsliv og naturopplevelser, både på sjøen og i fjellet. Kommunen har gode oppvekstsvilkår for barn og unge. Lauvsnes skole er en 1-10 skole med 75 elever. Like ved skolen ligger Vangan barnehage som har ca. 50 barn. I kulturskolen er det ca. 45 elever.

Vi har flere ledige jobber i barnehage, skole, og kulturskole:

Kulturskolen

Kulturskolelærer, vikariat

 • Fra ca. medio oktober har vi ledig 60 % vikariat som kulturskolelærer (stillingskode 6814). Vikariatet har et varighet ut skoleåret 2022-23 med mulighet for forlengelse.

Vi ser etter deg som kan undervise i flere instrument og i tillegg har pedagogisk utdanning. I kulturskolen ønsker vi oss en voksenperson som kan skape gode relasjoner til elevene og som ser verdien i å samarbeide med barnehage og skole. Den som tilsettes må ha gyldig førerkort og disponere egen bil.

Vangan barnehage:

Pedagogisk leder, vikariat

 • Inntil 160 % som pedagogisk leder (stillingskode 7637) i perioden 01.08.22 - 31.12.22 med mulighet for forlengelse.

Kvalifikasjoner:

 • Godkjent barnehagelærerutdanning

Fagarbeider, fast stilling

 • 50 % fast stilling og 50 % vikariat t.o.m. 31.12.22 med mulighet for forlengelse som fagarbeider/barne- og ungdomsarbeider (stillingskode 7517). Stillingene er ledige fra 01.08.22.

Kvalifikasjoner:

 • Fagbrev som barne- og ungdomsarbeider.

Søkere med annen relevant utdanning og/eller praksis innen arbeid med barn og unge kan også være aktuelle.

Lauvsnes skole og SFO:

Fagarbeider, fast stilling

 • 75 % fast stilling som fagarbeider/barne- og ungdomsarbeider (stillingskode 7517) er ledig fra 01.08.22. Den som blir ansatt må påregne noen oppgaver knyttet til oppfølging av elever med diabetes.

Kvalifikasjoner:

 • Fagbrev som barne- og ungdomsarbeider

Søkere med annen relevant utdanning og/eller praksis innen arbeid med barn og unge kan også være aktuelle.

Miljøarbeider, prosjektstilling

100 % prosjektstilling i inntil to år ledig fra 01.08.22.

Kvalifikasjoner

 • Treårig sosialfaglig utdanning

Søkere med annen relevant utdanning og/eller praksis innen arbeid med barn og unge kan også være aktuelle.

Vi ser etter deg som

 • evner å skape gode relasjoner og er en trygg, varm, raus og tydelig voksen
 • har erfaring i å jobbe med barn som har ulike oppfølgingsbehov
 • er robust og evner å håndtere utfordrende situasjoner
 • evner å finne gode løsninger i nært samarbeid med elever, foresatte, ansatte på skolen og evt. andre samarbeidspartnere

For alle stillingene kan vi tilby:

 • Et godt arbeidsmiljø
 • Tarifflønn
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger
 • Spennende og utfordrende arbeidsoppgaver

Utlysningen gjelder også for eventuelt flere ledige vikarstillinger innen oppvekstetaten.

Søknadsfrist: 13. juni 2022.

For alle stillingene gjelder tilsetting i Flatanger kommune, arbeidssted kan endres etter kommunes behov. Personlig egnethet vil bli vektlagt. Deltidsansatte som søker utvidelse av sin stilling med hjemmel i Hovedtariffavtalens § 2.3.1. bes oppgi dette i søknaden. Det samme gjelder søkere som ønsker intern overflytting.

Ved tilsetting må det framlegges gyldig politiattest. Elektronisk søknadsskjema finner du på www.flatanger.kommune.noSøknader som ikke leveres elektronisk, vil ikke bli vurdert. Referanser bes oppgitt i søknaden. Det bes om at interne søkere også fyller ut alle etterspurte opplysninger i det elektroniske søknadsskjemaet. Servicekontoret i kommunen kan være behjelpelig med å fylle ut søknadsskjema. Dokumentasjon på utdanning og praksis skal ikke sendes inn, men legges fram i forbindelse med intervju. Til alle stillingene er det viktig å presisere utdanning og fordypningsfag i søknadene. Vi bruker CVen aktivt i vurdering før eventuelle intervju.

Nærmere informasjon om stillingene fås ved henvendelse til oppvekstsjef Lovise Angen, tlf. 915 73 748, lovise.angen@flatanger.kommune.no