Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Renovasjon

Renovasjon

Flatanger Miljøtorg på Vollamyra-Lauvsnes har i perioden 1.04.-31.10. åpent hver tirsdag fra kl. 14.00 til kl. 18.00. Resten av året er det åpent annenhver tirsdag (i oddetallsuker). I tillegg er det i perioden 01.04.-31.10. åpent siste lørdag i måneden fra kl. 11.00 til kl. 13.00. Flatanger Vaskeri driver Miljøtorget for MNA og kan kontaktes på tlf.: 742 89520.

Her kan du levere EE-avfall, hvitevarer, trevirke, trykkimpregnert trevirke, jern/metall, ikkebrennbart og brennbart avfall  og vindusglass med og uten PCB.
 
Retura Midtre Namdal Avfallselskap er et interkommunalt selskap eid av 13 namdalskommuner. Selskapet utfører renovasjon i 13 kommuner og behandler avfall fra husstander og bedrifter. Selskapet er tilsluttet Returakjeden. Nygammelt AS i Namsos er selskapets bruktbutikk og representerer selskapets satsing på gjenbruk. Hver vår blir det gjennomført en egen vårryddeaksjon med fri levering fra privatpersoner til en rekke avfallsmottak.

Fra 2016 overtok MNA ansvaret for oppfølging av renovasjonsgebyrer for Flatanger kommune. Innmelding/utmelding av gebyrer kan skje til tlf. 74 28 17 60 eller til e-post: firmapost@mna.no. For å søke om fritak må søknad fylles ut på www.mna.no.
Fakturering av renovasjonsgebyrene vil fortsatt skje i Flatanger.

Gebyrer renovasjon 

Rute- og hentedag MNA


 

Salg av avfallskuponger

Skal du levere ekstrasekker med restavfall, må du sette på merker. Merkene koster kr 31,- pr stk. og kan kjøpes på kommunekassen.