På kommunens servicekontor kan du få informasjon om bl. a. turer, severdigheter, opplevelser og overnatting i Flatanger kommune.

visitnamdalen.com

Namdalen ligger i Trøndelag fylkeskommune og dekker områdene Flatanger, Namdalseid, Namsos, Overhalla, Fosnes, Nærøy, Vikna, Leka, Grong, Høylandet, Namsskogan, Lierne, Røyrvik.
visitnamdalen.com finner du opplevelser, overnattingssteder, spisesteder, aktiviteter og attraksjoner, samt informasjon om hva som skjer.

Se visitnamdalen reiseguide for 2023

Kystriksveien

Kystriksveien starter i Trøndelag og snor seg i vakkert kystlandskap opp gjennom Namdalskysten og Helgelandskysten før den etter 650 km ender i Bodø. 

Kystriksveien byr på flotte opplevelser både for den som kjører egen bil og kanskje ikke minst deg som velger å ta sykkelen fatt.

Langs ruta vil du møte mange kjente severdigheter som Leka, Torghatten, De Syv Søstre, Svartisen og Saltstraumen. De ligger som perler på en snor og er lett tilgjengelige.

Info om Kystriksveien kan du finne her

Se Kystriksveien Reisehåndbok 2023
 

Opplev Trøndelag

Trøndelag er som skapt for turer, jakt, fiske og annet friluftsliv. Mulighetene er der, du trenger bare å velge. Info. om tilbud, opplevelser, overnatting mv. i Trøndelag finner du på trondelag.com.